Even voorstellen als

.. NUMEROLOGE

De afgelopen jaren ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Als moeder van vier volwassen kinderen en boerin in de huidige tijd, had ik behoefte om mijzelf te ontwikkelen en verrijken met nieuwe kennis en vaardigheden. Deze uitdaging heb ik gevonden in de 'opleiding (jongeren)numerologie' bij Twents numeroloog Theo Jeukens. Sinds 23 mei 2022 mag ik mij officieel 'numerologe' noemen.

Mijn wens was dat ik tijdens en vooral na de opleiding meer mogelijkheden zou zien om "puzzelstukjes van mijn levenspuzzel te kunnen vinden om die vervolgens op de juiste plaats te kunnen leggen". Dit streven heb ik behaald: ik kreeg verschillende puzzelstukken in de hand geworpen, die ik vervolgens op de juiste plaats kon neerleggen. 

Tijdens de diploma uitreiking werd mij gevraagd of het was gelukt met 'mijn puzzelstukjes'? Mijn antwoord was volmondig "Ja!", met als toevoeging, dat ik nu zeker weet dat je tijdens je hele leven puzzelstukjes krijgt aangereikt, waarvoor je zelf de plaats mag zoeken en vinden waar ze thuishoren. Gelukkig heb ik nu handvaten om de puzzelstukjes makkelijker te kunnen plaatsen, met de wetenschap dat de zoektocht nooit stopt zolang je leeft. Natuurlijk blijft het een mooie uitdaging om aan deze levenspuzzel te blijven werken, alleen en samen met anderen.

Door de numerologie opleiding kwam ik erachter dat ik de lessen uit de eerste cyclus (mijn geboorte maand september = 9) en de tweede cyclus (geboortedatum = 22) niet voldoende heb uitgewerkt. Mijn grootste valkuil was dat ik vergat om zuinig te zijn op mijn eigen energie. Door altijd maar voor iedereen klaar te staan vergat ik om mijn eigen grenzen af te bakenen. Hierdoor werd ik niet gezien in mijn eigen omgeving en kan niemand mij volgen. Tegenwoordig ga ik zuiniger om met mijn energie, ik laat dingen eerder los, waardoor mijn weg makkelijker te begaan is. Deze nieuw ingeslagen weg heeft in ieder geval deuren voor mij geopend naar mooie uitdagingen. 

Ik wil nu andere mensen graag helpen om nieuwe deuren te openen.

Achter iedere nieuw te openen deur liggen namelijk nieuwe uitdaging en kansen.

Met behulp van een numerologie sessie gaan wij op zoek naar jouw nieuwe deur.

Heb je nog vragen over (jongeren)numerologie of wil je een sessie boeken, reageer dan hier!