Access Bars®

Access Bars® is een simpel en krachtig ontlaadproces. Het is onderdeel van Access Consciousness®, dat vrij vertaald staat voor: toegang tot jouw bewustzijn. Oftewel, meer besef en beleving van je eigen intuïtie.

Tijdens het ontvangen van deze zachte drukpunten-behandeling lig je ontspannen op een behandelstoel. 
Je kunt het vergelijken met het resetten van je computer. Een computer kan door vele programma's en bestanden vastlopen. Als je op zoek gaat naar een oplossing, krijg je als eerste vraag: "heb je de computer al gereset?". In de meeste gevallen zijn de problemen na een reset opgelost. Hetzelfde met jouw interne computer: hoe vaak zit je vast in je gedachten? Draaien er vele programma's en andere prikkels die je aandacht vragen en kom je moeilijk vooruit? Als je je Bars laat laten "runnen" (lopen) worden overtollige, vastzittende gedachten gereset. Hierdoor ontstaat er ruimte en rust in zowel hoofd als lichaam en krijg je inzicht in nieuwe mogelijkheden, meer energie en levensgeluk.

Persoonlijk vind ik dit een mooie manier om beter voor jezelf te zorgen. Omdat je door dit proces meegenomen wordt naar een ruimte in jezelf dat voorbij gaat aan goed en fout. Dit is precies wat mij altijd raakte; er was maar één manier dat bestempeld werd als 'goed', maar ik zag meerdere mogelijkheden. Het is de polarisatie die wordt gedaan, waar ik niks mee kon. En dit proces pakt het bij de kern aan.

Deze behandeling is geschikt voor kinderen & volwassenen (ook bij hooggevoeligheid, autisme, ad(h)d, depressie, etc.)
Voor kinderen tot 18 jaar vraag ik €25,- voor een volledige sessie en voor volwassenen is dit €45,-
Meld je hier aan voor het inplannen van jouw Access Bars® sessie.

Een Bars® sessie biedt:


* rust, ruimte & helderheid in lichaam en geest

* meer gemak met bij jezelf komen/blijven

* beter (door)slapen

* betere concentratie

* persoonlijke groei

* meer zelfvertrouwen